Aankomende uitzendingen

Hieronder vindt u een overzicht van alle aankomende uitzendingen van Buitenleven

ONZE AGENDA

Aflevering 1: Vakanties midden in de natuur

Ontspannen in de natuur is voor veel mensen écht tot rust komen. In deze aflevering maken we kennis met de leukste vakanties, midden in de natuur.


Uitzenddatum: 28-mrt-2021

Aflevering 2: Inspiratie voor buitenwonen en buitenleven

De zomer staat voor de deur. Het is tijd voor inspiratie op het gebied van buitenwonen en buitenleven. In deze aflevering maken we kennis met woon- en tuinideeën en nog veel meer!


Uitzenddatum: 11-apr-2021

Aflevering 3: Erop Uit

Erop uit gaan met de auto, fiets, camper of boot is het ultieme gevoel van vrijheid. In deze aflevering laten we jou de mooiste campers, boten en fietsen zien en nemen we je mee op pad.


Uitzenddatum: 25-apr-2021

Aflevering 4: Watersport & Waterrecreatie

Pleziervaarten zijn een leuke manier om de natuurgebieden, historische steden en pittoreske dorpjes die Vlaanderen, maar ook in de grensstreek te verkennen. Deze aflevering staat dan ook in het teken van water. We laten je de mooiste plekken aan het water zien en testen de leukste watersporten uit.


Uitzenddatum: 09-mei-2021

Aflevering 5: Genieten van het buitenwonen en buitenleven

De vakantie staat voor de deur! Tijd om je mee te nemen naar de leukste vakantieplekken in binnen- en buitenland. In deze aflevering maken we kennis met recreatieparken, bungalows, campings en vakantiewoningen.


Uitzenddatum: 23-mei-2021