Kijken

Bekijk hier alle afleveringen van Buitenleven terug.

https://vimeo.com/606001478

Buitenleven S2 – Afl. 1

Uitzenddatum: 19-sep-2021

Het nieuwe seizoen van Buitenleven is gestart! En ook voor dit najaar bezorgen we je weer de nodige inspiratie.

Te zien in de aflevering: Zandspruit Estate, Brandsport Adventure & Teambuilding, Alpha Motorhomes, Van der Valk Breda Hotel Princeville en Masa International.

https://vimeo.com/580037214

 

Buitenleven S1 – Afl. 10

Uitzenddatum: 01-aug-2021

In deze aflevering van Buitenleven hebben we wederom een special over paarden en paardensport in petto!

Te zien in deze aflevering: PaardenPunt Vlaaderen, Vlaams minister van landbouw, Hilde Crevits, European Horse Services, Vakantie te Paard, Stal ter Koze, de Vlaamse Federatie voor Paardenwedrennen en Vrij Landbouw- en Tuininstituut.

https://vimeo.com/575140094

Buitenleven S1 – Afl. 9

Uitzenddatum: 18-jul-2021

In deze aflevering van Buitenleven hebben we een heuse special over paarden en paardensport in petto! Wellicht één van de mooiste sporten om buiten in de natuur te beoefenen. We bezoeken enkele prachtige maneges en stallen, reizen mee met paarden, én zien hoe een opleiding voor paardenhouderij er uit ziet!

Te zien in deze aflevering: PaardenPunt Vlaanderen, Vlaams minister van landbouw, Hilde Crevits, European Horse Services, Ingrid De Boelpaep, Stal ter Koze, Vrij Landbouw- en Tuininstituut, United Experts – DLV, en de Vlaamse Federatie voor Paardenwedrennen.

https://vimeo.com/569588460

Buitenleven S1 – Afl. 8

Uitzenddatum: 04-jul-2021

In de achtste aflevering van Buitenleven, laten we u wederom inspiratie opdoen voor wat ongetwijfeld een prachtige zomer zal worden! We bezoeken enkele topcampings, gaan de avontuurlijke toer op in de Ardennen, en gaan het water op in Nederland.

Te zien in deze aflevering: Camping Hof van Eeden, Camping Houtum, Domein de Schuur, Brandsport Adventure & Teambuilding en Dutch Holiday Boats.

https://vimeo.com/564564942

Buitenleven S1 – Afl. 7

Uitzenddatum: 20-jun-2021

In de zevende aflevering van Buitenleven trekken we voor de tweede keer richting de kust. We bezoeken de stad Nieuwpoort. Ook bezoeken we een architecturale parel van een hotel, bezoeken we een luxe resort in Kaapverdië en bezoeken we twee topcampings.

Te zien in deze aflevering: Kempen Campings, Nieuwpoort, Hôtel Verviers Van Der Valk, Serena Bay – Luxury Resort, Camping Korte Heide en Camping Berkenstrand.

https://vimeo.com/558295680

Buitenleven S1 – Afl. 6

Uitzenddatum: 06-jun-2021

In de zesde aflevering van Buitenleven brengen we onder meer een bezoek aan Hengelsport Lisarde, één van Vlaanderens oudste hengelsportwinkels. Het weer liet ons ook toe om heerlijk buiten te koken, met het outdoor cooking gamma van Servito.

En we ontdekken hoe je elk seizoen kan genieten van het buitenleven, dankzij Sun Invest.

Naar goede gewoonte brengen we ook weer een bezoek aan enkele topcampings in de Antwerpse Kempen. Deze keer vallen Camping Campinastrand en de Camping Molenzijdse Heide te beurt. Stuk voor stuk toplocaties om heerlijk te ontspannen in de natuur, maar ook de ideale uitvalsbasis om te streek te verkennen per fiets. Wij gaan langs bij Matrabike om ons te voorzien van topfietsen: sportief, elektrisch of voor een gewone stadsfiets!

https://vimeo.com/552597669

Buitenleven S1 – Afl. 5

Uitzenddatum: 23-mei-2021

De zomer loert nu echt op de hoek, dus gaan we opnieuw een kijkje nemen op enkele topcampings in de Antwerpse Kempen. Maar misschien bent u meer te vinden voor een luxueuze vakantie of een weekendje weg, in een heerlijk hotel waar u ook nog eens gastronomisch in de watten wordt gelegd? Of misschien brengt u komende zomer het vakantiegevoel gewoon bij u thuis, door middel van een zwembad?

U hoort het: aan inspiratie geen gebrek in de vijfde aflevering van Buitenleven! Te zien in deze aflevering: Kempen Campings, Camping De Lilse Bergen, Camping Zilvermeer, Camping Molenzijdse Heide, Resort Veldenberg, Fletcher Hotels en Alegria Pools.

https://vimeo.com/545671607

Buitenleven S1 – Afl. 4

Uitzenddatum: 09-mei-2021

In de vierde aflevering van Buitenleven trekken we voor het eerst de grens over richting het zonnige Portugal, gaan langs drie campings, elk met hun eigen troeven en accenten, leren meer over zorgeloos op reis gaan én trekken naar Gent om de leukste boardsport benodigdheden te bewonderen.

Te zien in deze aflevering: Easy Living Portugal, Kempen Campings, Camping De Hof van Eeden, Domein de Schuur, Camping Berkenstrand, Ruwelka verzekeringen en West-Site Boardshop!

https://vimeo.com/539759860

Buitenleven S1 – Afl. 3

Uitzenddatum: 25-apr-2021

In de derde aflevering van Buitenleven gaat Anik op zoek naar een topbestemming voor haar volgend weekendje weg. Ze houdt halt in de gezellige gemeente Kasterlee, met burgemeester Ward Kennes als gids!

Te zien in deze aflevering: Kempen Campings, Gemeente Kasterlee, Camping Campinastrand, Camping Houtum, Camping Korte Heide en Alpha Motorhomes.

https://vimeo.com/535863245

Buitenleven S1 – Afl. 2

Uitzenddatum: 11-apr-2021

In de tweede aflevering van Buitenleven trekt Anik dwars door België, op zoek naar de mooiste plekjes om te wandelen, te fietsen,… maar vooral: te genieten van het buitenleven. Van de Belgische kust tot een vleugje Belgische Provence in de Gaume: aan inspiratie geen gebrek!

Te zien in deze aflevering: Kempen Campings, La Ferme du Bois-le-Comte, Educatief Centrum Het Trekpaard, Koksijde Golf ter Hille, Navex Elektro, Camping Molenzijdse Heide en Resort Veldenberg.

Behind the scenes making of movie and TV commercial. Camera of movie and video production. Film Crew. B-roll, and crew team in outdoor nature background.
    
    - Image

Adverteren in Buitenleven?

Logo