Adverteren in Buitenleven

Elk seizoen van Buitenleven verwelkomen we een select aantal bedrijven die samen met het team van Buitenleven, het programma tot een succes maken.

We zijn daarom altijd op zoek naar bedrijven die onze kijker beslist eens moet gaan bezoeken. Heeft u bijvoorbeeld een mooie camping of ander bedrijf in recreatie, outdoor of reizen?

Laat het ons weten. Vul onderstaand formulier in voor meer informatie. Onze redactie zal binnen één werkdag contact opnemen voor de mogelijkheden.

Buitenleven wordt uitgezonden op PlattelandsTV, de sterkste themazender van Vlaanderen die volledig in het teken staat van wat leeft in het buitengebied. PlattelandsTV is te ontvangen via Telenet (kanaal 22), Proximus (kanaal 95) en Orange (kanaal 28).

Tweewekelijks is er een nieuwe aflevering van Buitenleven, vanaf zondag om 10:30 uur en 15:00 uur. De aflevering is vervolgens de hele week te zien en wordt in totaal 17 x herhaald op de volgende dagen en tijdstippen:

Ma 08:30 10:00 13:00 17:00 22:30
Di 11:30 14:30 20:30
Wo 10:00 18:30
Do 08:30 16:00
Vr 10:00 13:30
Za 07:30 10:00 16:00

Buitenleven bereikt elke aflevering gemiddeld meer dan 300.000 kijkers gedurende de uitzendweek, en is daarmee één van de best bekeken tv-programma’s op PlattelandsTV.

De kerndoelgroepen zijn:

  • Themakijkers (professionals en hobbyisten)
  • Actieve gezinnen
  • Natuurliefhebbers
  • Nieuwszoekers en kijkers met belangstelling voor groen en actualiteit
  • 16-88 jaar

Ons tv-programma Buitenleven biedt elke aflevering een select aantal bedrijven de mogelijkheid om zich via een publireportage in de kijker te plaatsen bij een specifieke doelgroep. Mocht u interesse hebben om te adverteren in Buitenleven, dan kunt zich vrijblijvend aanmelden voor de voorselectie. Onze redactie neemt binnen 1 werkdag contact op om de mogelijkheden te bespreken, en te kijken naar gezamenlijke raakvlakken.

De kosten voor deelname aan Buitenleven zijn vanaf € 3.950,-. Hiervoor krijgt u in één van de afleveringen een tv-item van 3 minuten.

De vermelde prijs is inclusief:

Productie
Opnames
Editing
Uitzendfee

Voorafgaand aan de televisieopnames, wordt er in samenspraak met uw bedrijf een script opgesteld door onze redacteur. U wordt dus mede-regisseur van uw tv-item en bepaald in grote lijnen wat u wilt vertellen en in beeld wilt brengen. 

Voor de opnames komen we met onze crew langs bij u op locatie. De opnames duren gemiddeld 3 uur. 

Belangrijk om te weten is dat wij u van A-Z zullen begeleiden, zodat we gezamenlijk tot een mooi resultaat komen.

Voorafgaand aan de uitzending sturen wij het tv-item ter goedkeuring naar u toe. U heeft dan de mogelijkheid om eventuele aanpassingen aan onze monteur door te geven.

Na de uitzending ontvangt u het tv-item rechtenvrij voor eigen gebruik, voor bijvoorbeeld uw website en sociale media.

Onze partners

Ons Team

Anik

Anik Vandercruyssen

Presentatrice
felix

Felix Ferret

Redactie
nikkie

Nikki Datema

Communicatie
Sven

Sven Schenkhuizen

Algemeen directeur
Ivo-Franklin

Ivo Franklin

Productie
basis-1-productfoto-peter2

Peter Hazenberg

Commercieel directeur