Adverteren in Buitenleven

Elk seizoen van Buitenleven verwelkomen we een select aantal bedrijven die samen met het team van Buitenleven, het programma tot een succes maken.

We zijn daarom altijd op zoek naar bedrijven die onze kijker beslist eens moet gaan bezoeken. Heeft u bijvoorbeeld een mooie camping of ander bedrijf in recreatie, outdoor of reizen?

Laat het ons weten. Vul onderstaand formulier in voor meer informatie. Onze redactie zal binnen één werkdag contact opnemen voor de mogelijkheden.

Buitenleven wordt uitgezonden op SBS 6.

Wekelijks is er een nieuwe aflevering van Buitenleven, op zondag om 12:30 uur en het weekend daarop volgend herhaald op de zaterdag om 10:30 uur.

De kerndoelgroepen zijn:

  • Themakijkers (professionals en hobbyisten)
  • Actieve gezinnen
  • Natuurliefhebbers
  • Nieuwszoekers en kijkers met belangstelling voor groen en actualiteit
  • 16-88 jaar

Ons tv-programma Buitenleven biedt elke aflevering een select aantal bedrijven de mogelijkheid om zich via een reportage in de kijker te plaatsen bij een specifieke doelgroep. Mocht u interesse hebben om te adverteren in Buitenleven, dan kunt zich vrijblijvend aanmelden voor de voorselectie. Onze redactie neemt binnen 1 werkdag contact op om de mogelijkheden te bespreken, en te kijken naar gezamenlijke raakvlakken.

De kosten voor deelname aan Buitenleven zijn vanaf € 2.950,-. Hiervoor krijgt u in één van de afleveringen een tv-item van 3 minuten.

De vermelde prijs is inclusief:

Productie
Opnames
Editing
Uitzendfee

Voorafgaand aan de televisieopnames wordt er in samenspraak met uw bedrijf een script opgesteld door onze redacteur. U wordt dus mede-regisseur van uw tv-item en bepaald in grote lijnen wat u wilt vertellen en in beeld wilt brengen. 

Voor de opnames komen we met onze crew langs bij u op locatie. De opnames duren gemiddeld 3 uur. 

Belangrijk om te weten is dat wij u van A-Z zullen begeleiden, zodat we gezamenlijk tot een mooi resultaat komen.

Voorafgaand aan de uitzending sturen wij het tv-item ter goedkeuring naar u toe. U heeft dan de mogelijkheid om eventuele aanpassingen aan onze montage afdeling door te geven.

Na de uitzending ontvangt u het tv-item rechtenvrij voor eigen gebruik, voor bijvoorbeeld uw website en sociale media.

Onze partners